Social Media

De ce îmi place Instagram

Instagram e despre poze frumoase, cu tot felul de obiecte drăguțe, locații faine, apusuri și răsărituri, fashion, travel, beauty, natură, arhitectură, mâncare, sport, glamour, toate împreună, dar și separat, e despre frumusețea lucrurilor care ne înconjoară și pe care putem să le împărtășim cu toată lumea. It’s photo sharing, reinvented!

 

Instagram e despre felul în care o fotografie poate spune o poveste. E despre a face arta din orice.

Vizual, social, distractiv, prietenos sunt doar căteva dintre caracteristiciile Instagram-ului.

 

De la cei mai cunoscuți bloggeri (care au uitat să și mai scrie pe bloguri) până la locații faine de unde văd postari reale dintr-o anumită zi, Instagram ne îndreaptă atenția către FOTOGRAFII! Deși avem posibilitatea să lăsăm comentarii, centrul rămâne acolo unde trebuie: pe fotografia postată (se încarcă zilnic peste 40 de milioane de fotografii; se dau circa 8.500 de like-uri în fiecare secundă și se lasă în jur de 1.000 de comentarii).

Revenind la motivele pentru care petrec foarte mult timp pe Instagram, o să mă rezum la următoarele

  1. Mi-a crescut încrederea în mine în ceea ce privește viziunea mea asupra lucrurilor care mă înconjoară. Încerc să împărtășesc și cu prietenii mei ce mă inspiră și ce mi se pare FRUMOS într-o manieră cât mai creativă.

 

2. Am aflat despre foarte multe locuri frumoase, atât din țara mea, cât și din întreaga lume, găsesc în fiecare zi idei și recomandări pentru noi destinații.

 

 

3. Conținutul este mult mai filtrat decât pe Facebook. Putem să vedem doar ce ne place cu adevărat și cu un click pe butonul de unfollow renunțăm la ce ne deranjează. Bineînțeles că și pe Facebook putem să facem asta, dar este prea târziu. E clară treaba că nu mai avem loc de reclame și politică.

 

4. Pot să urmăresc cele mai recente postări despre locația viitoarei vacanțe doar cu un Follow pe #hashtag.

5. Filtrele digitale ne permit să ne jucam cu culorile și să ne amuzam mai ales atunci când suntem în compania cuiva apropiat.IMG_6702

6. Este inspirațional. Este educațional. Dacă ajungi să urmărești persoane care își dedică tot timpul să arate și celorlalți pasiunea lor, poți să te descoperi pe tine ca persoană și să dezvolți o adevarată pasiune pentru niște activități care până ieri păreau banale.

 

7. Îmi permite să urmăresc prieteni, cunoștințe, branduri, bussiness-uri (în momentul de față exista peste 25 de milioane de conturi de bussines) și orice persoană creativă care mă inspiră.

 

„So much Instagram to do and so little time…”

Dacă și voi vă petreceți timpul pe Instagram și faceți asta cu plăcere, atunci poate ne insprăm unii pe alții. Aștept cu nerăbdare comentariile voastre cu privire la adevăratele motive pentru care vă petreceți timpul pe Instagram!

Pe curând!

 

 

 

 

 

 

Reclame

1 gând despre „De ce îmi place Instagram”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s