De facut, Social Media

NETFLIX: MERITĂ SAU NU?

Încă din 2016 avem în România o nouă alternativă legală și rentabilă: Netflix, cel mai mare serviciu de video streaming din lume.

Eu mi-a facut contul la finalul anului 2017, după ce l-am testat pe durata șederii în Paris în apartamentul închiriat cu Airbnb. Bineînțeles că am profitat de prima lună gratuită, iar după am ales să plătesc pentru abonamentul Standard de 10,99 USD/ lună.

Recunosc că la început am fost foarte încântată de simpla idee că nu trebuie să mai descarc filme și să stau să le caut pe toate  prostiile de site-uri. Acesta pot spune că este cel mai mare avantaj pe care NETFLIX îl are.

d4f6a2a7f9897f38f1a61c9191e63d25

Dacă ești genul de persoană care nu prea se uită la TV pentru știri și emisiuni, dar care preferă să vadă mai degbrabă un serial, atunci ai ajuns unde trebuie. NETFLIX te face să devii atât de dependent de el, încât te ajută să treci de la un episod la altul fără ca tu să ridici un deget, ba chiar îți dă și posibilitatea să sari peste intro-ul fiecărui episod.

Pe mine m-a încântat NETFLIX odată cu vizualizarea serialului FABRICA DE BANI sau La casa de Papel, un serial spaniol pe care i-l recomand oricărei persoane. Noi l-am văzut în timpul sărbătorilor de iarnă cu familia, de pe TV și chiar pot spune că a fost destul de drăguț să faci un maraton de seriale cu părinții.

Un alt avantaj care m-a încântat în această lume a serialelor a fost ideea de fi utilizat de pe dispozitive diferite în același timp. În cadrul abonamentului pe care eu îl am, contul poate fi utilizat de către mai multe persoane în același timp. Mișto, nu? Fie că suntem acasă pe laptop sau smart TV sau ne plictisim în așteptarea avionului, poți să îți continui eposidul fix de unde ai rămas, oriunde te-ai afla. Deci putem super simplu să ne bucuram de Netflix în limba română pe orice Smart TV, Apple TV, Chromecast, Android, Android TV și orice alt dispozitiv iOS

Toate bune și frumoase, ne uitam de oriunde, avem filme, seriale, documentare (FOARTE BUNE DOCUMENTARELE), show-uri de stand-up comedy. Deci avem de toate pentru toată lumea. Însă bineînțeles că există și lucruri mai puțin plăcute pe care nu am putut să le trec cu vederea.

Dintre toate zecile de filme și seriale pe care putem să le vizionăm, foarte puține sunt și ce trebuie, asta dacă ți-ai petrecut și tu ca și mine anii de studenție printre maratoane de seriale. Dacă ai deja un background în ceea ce privește cele mai bune seriale, atunci o sa fi greu de impresionat cu ceea ce oferă NETFLIX.

La fel este și în cazul cinefililor. Majoritatea filmelor sunt destul de vechi, să nu vă imaginați că ceea ce se difuzează acum la cinema, mâine va fi și aici. Chiar nu.

Însă, pot spune că datorită librăriei vaste și purtătoare de filme vechi și bune, am reușit să văd și eu după 100 de ani, filme precum Mic dejun la Tiffany și Daneza.

c5c757e01a9d95c07063f31b1d36d3dd.jpg

După cele 8 luni de NETFLIX, chiar recomand următoarele seriale marca NETFLIX pe care trebuie să le vedeți (pentru primele 3 am făcut maratoane):

  1. Fabrica de Bani/ La casa de papel

 

2. Stranger Things759442347b24ebda78a8537a0f4b1f98

3. Narcos

4. House of cards

5. Black mirror

6. Orange is the new black

7. The crown

Din păcate, nu avem nimic din colecția Shonda Rhimes sau GOT, dar pentru moment trebuie să ne bucurăm de această colecție bogată.

Mie personal mi se pare că merită să plătesc 50 de lei pe lună, să aibă acces mai multe persoane la un singur cont în același timp și să mă bucur când pot viziona un serial nou sau film decât să stau să umplu calculatorul cu tot felul de fișiere de pe nu știu ce site.

Dacă încă ești în dubiu, dar te gândești la NETFLIX, beneficiează de prima lună gratuită și vezi cu ochii tăi dacă merită sau nu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s